Triënnale aan zee

Ontdek Beaufort24!

Verken met ons de verbinding tussen creativiteit en stedelijke pracht tijdens uw overnachting in Hotel Cosmopolite, waar kunstenaars hun meesterwerken tentoonstellen te midden van onze prachtige Westkust.

Uit de voorbije zeven edities van de Triënnale aan Zee bleven verschillende kunstwerken van nationale en internationale kunstenaars staan. Zo ontstond het permanent Beaufort Beeldenpark dat ondertussen al meer dan 40 werken telt. Een unieke openluchttentoonstelling in het prachtige decor van de Kust. De kunstwerken staan in de publieke ruimte en zijn daardoor gratis en 24/7 te bezoeken. Een gouden tip: een zonsopgang of zonsondergang zorgt voor een magisch effect!

Het Beaufort Beeldenpark kwam tot stand in samenwerking met de kustgemeenten De Panne, Koksijde-Oostduinkerke, Nieuwpoort, Middelkerke-Westende, Oostende, Bredene, De Haan-Wenduine, Blankenberge, Zeebrugge en Knokke-Heist.
 

 

 

Arrangement

Unieke samenkomst van kunst en gastvrijheid. Laat ons u verwennen en inspireren tijdens uw verblijf.

Bij uw aankomst in Nieuwpoort ontvangt u een leuke goodiebag met wandelroutes en gadget van Beaufort. 
Verken de prachtige kunstroute langs de kust.
Wenst u extra avontuur, dan bieden we de mogelijkheid om fietsen of een Vespa te huren in het hotel.

Terug in het hotel geniet u van een verrukkelijk driegangendiner in onze brasserie Carrousel met een glaasje bubbels aangeboden van het huis. 
Overnacht en ontwaak met een uitgebreid luxe ontbijtbuffet om de dag goed te beginnen.

Nog niet genoeg genoten van de kunstroute op de dag van vertrek? Ga terug op pad en wij zorgen voor uw bagage.

TIP* Post als hotelgast een foto op sociale media bij 1 van de kunstwerken, tag het hotel #hotelcosmopolite of @hotelcosmopolite en verkrijg aan de receptie een kortingsbon van € 10 op een massage in Wellness Nieuwpoort.