Golf & Hotel Cosmopolite

Golfliefhebbers zijn bij Hotel Cosmopolite aan het juiste adres. In de buurt van het hotel zijn er twee golfclubs gelegen. Op 10min rijden van het hotel bevinden zich 'Koksijde Golf ter Hille' en 'Westgolf' in Middelkerke. 

Koksijde Golf ter Hille (5km van het hotel)

Koksijde Golf ter Hille is opgericht in 2014 en telt vandaag al meer dan 1400 leden. Deze golfclub biedt alle mogelijkheden aan die een ervaren golfer nodig heeft:

  • 18 holes PAR 72 Championshipcourse;
  • 9 holes PAR 31 course;
  • Driving Range;
  • Practice: chipping - putting - bunker.

Niet-abonnees van Koksijde Golf ter Hille zijn van harte welkom om de 18 holes te spelen mits reservatie vooraf en het betalen van een greenfee. Er is een geldige federatiekaart en een minimum handicap van 35 vereist. Om de 9 holes te spelen is naast een reservatie een geldige federatiekaart en een minimum handicap van 45 vereist. Reserveren kan hier.

Adres: Hof ter Hillestraat 2, 8670 Koksijde

Westgolf (6km van het hotel) 

De welgekende Westgolf club is opgericht in 1995. Deze clubs beschikt over 9 holes course en een overdekte Driving Range. Het voorleggen van de Federatiekaart is verplicht (KBGF, NGF, DGF) alsook Handicap bewijs van minimum 45. De troef van deze club is dat er op de Driving Range onbeperkt gratis ballen ter beschikking zijn. Om te reserveren moeten buitenlandse golfers contact opnemen via 058/24.10.77 of info@westgolf.be. Website: https://www.westgolf.be/nl

Adres: Pietestraat, 8434 Westende

Limited Edition Callaway golfballen van Hotel Cosmopolite 

Een echte golfer kan nooit genoeg ballen hebben. In het hotel of via onze webshop kan je gepersonaliseerde Limited Edition Callaway golfballen kopen van Hotel Cosmopolite. Bestel hier uw set golfballen.