onze Conference Rooms

Vergaderen aan Zee

Hotel Cosmopolite is de perfecte locatie voor een seminarie van jouw bedrijf aan zee. Ons ervaren team verzorgt uw evenement tot in de puntjes op basis van uw wensen. u kan telkens beroep doen op één van onze teamleden die u zal begeleiden gedurende het seminarie zoals bijvoorbeeld bij het opstarten van de presentatie, het begeleiden van de genodigden naar de zaal en het helpen bij extra's die ter plaatse geregeld moeten worden. 

Wij beschikken over een eigen brasserie: Brasserie Carrousel, hier of in onze Cosmopolitan Conference Room kunnen de genodigden genieten van een uitgebreide lunch of diner. Afhankelijk van uw wensen kan er à la carte gegeten worden of kunnen wij een voorstel doen om een menu samen te stellen, hierbij wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met de specifieke noden zoals allergenen. 

Onze zalen van verschillende groottes zijn de ideale locatie voor uw vergadering of evenement, zo kan er vergaderd worden met zicht op zee of een pauze genomen worden met de voeten in het zand met frisse zeelucht. 

Vergadering tot 50 personen en receptie tot 100 personen
Maaltijden tot 60 personen
Vergadering tot 100 personen en receptie tot 200 personen.
Vergadering tot 15 personen
Lift up the spirit