FAQ

Veelgestelde vragen

 

 

NL

Reserveren is niet verplicht , wel aangeraden, dit kan telefonisch via het nummer: + 32 58 23 33 66 of aan de receptie. 

Ja, wij hebben kamers met douche beschikbaar, gelieve hiervoor contact op te nemen met de receptie.

Wij hebben een privé wellness waar u optimaal kan ontspannen. De wellness is uitgerust met een infraroodsauna met kleurentherapie, bubbelbad, regendouche, sterrenhemel, wellnesslounge, slippers, handdoeken, badjassen en verzorgingsproducten van Clarins. De wellness kan u boeken voor twee uur via 3 verschillende formules, van €80 tot €175.

Absoluut, ons hotel ligt op 60 meter van de tramhalte 'Nieuwpoort-Bad'.

Als u extra wilt genieten en ontbijt op bed wenst dan is dit zeker mogelijk mits een supplement van €7.

Inchecken is mogelijk vanaf 16u. Uitchecken is tot 11u. 

Wij bieden een driegangen menu aan, waarbij u kan kiezen tussen verschillende voor -en hoofgerechten. De prijs is €30 per persoon per nacht. 

Betalen kan bij de check-in. Dit kan met cash of via Bancontact, Maestro, Visa, V-Pay, Mastercard, American Express en consumptiecheques. In onze "Brasserie Carrousel" aanvaarden wij ook maaltijdcheques. 

Ja, wij beschikken over autostaanplaatsen in de ondergrondse parking "Promenade". Van oktober t.e.m. mei is de prijs €10, van juni t.e.m. september kost het €18 per dag. De autostaanplaats moet op voorhand gereserveerd worden. In de parking vindt u ook laadpalen voor elektrische wagens. 

Wij liggen op 120 meter van de zee. Binnen een oogwenk bevind u zich met de voeten in het zand. 

Huisdieren zijn toegelaten in het hotel, behalve in de business suite, wellness suite en het ontbijtbuffet. Mits supplement van €16.

Het is aangeraden om te reserveren, dit kan door contact op te nemen met onze receptie. De prijs is €22 per persoon en het ontbijt loopt van 8u tot 10u.