Executive Family Suite

Executive Family Suite

De Executive Suite is een van onze parels die zich heel graag ontleedt aan de meerwaardezoeker pur sang. Voor diegene die rust en ruimte zoeken na activiteit, hetzij professioneel of recreatief, biedt deze suite een waaier aan mogelijkheden om geheel ontspannen de dag te eindigen. Bij het binnenkomen omvat deze suite een aparte TV ruimte met surround systeem. De kamer, die is voorzien van luxueus en minutieus uitgekozen beddengoed, nodigt in die mate uit dat slapen geen must blijkt te zijn maar een deugd. Buiten een sequentie aan mogelijkheden die hier al werden uitgelicht is de day after een gegeven die in geen enkel geval mag vergeten worden. A rooftop terrace waar er kan ontbeten worden in alle privacy en waar in een 180°quick view alle uithoeken van Nieuwpoort visueel in bereik zijn is a start you won't forget. 

Before you leave or before you go spreekt het voor zich dat een bad met bubbels en een selectie aan luxueze badproducten de kers op de taart dienen te zijn

Face the fact! Het is niet alleen in Las Vegas dat de termen all-inn over de tongen rollen als men éénmaal kennis heeft gemaakt met deze warme en functionele Suite.

In onze Executive Family Suite zijn geen honden toegelaten!

 

Prijs vanaf € 400